„No dlaczego Aborygeni zjedli Cooka?”

ogorod-98857

„Jedzcie wołowinę – będziecie mieć hemoglobinę” (Mantra nowoczesnych lekarzy – „profesjonalistów”)

Jeśli prawdziwa jest teoria, że aby uzupełnić w żywym organizmie brakujący mikroelement lub witaminę koniecznym jest spożycie czegokolwiek, ją zawierającego, to w jaki sposób wytłumaczyć niżej opisany fakt. Sadzimy na tej samej grządce: czosnek, kapusta, marchew, krzaczek porzeczki itd. itp. Każda z tych roślin da płody, zawierające różną ilość różnych mikroelementów i witamin. Uwaga, PYTANIE: dlaczego organizmy, które wyrosły na tej samej glebie otrzymują na koniec różne zestawy mikroelementów i witamin?  🙂

Reklama

Jeden komentarz na temat “„No dlaczego Aborygeni zjedli Cooka?””

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s